• Hoofddonateur van WBVC

  • Vrienden van WBVC

Informatie prijsuitreiking klassement 2019

De prijsuitreiking zal plaatsvinden in MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC Hoogerheide . De organisatie heeft gezorgd voor 250 zitplaatsen.

De prijsuitreiking zal omstreeks 17.30 uur starten. Iedereen die op de laatste dag 10 wedstrijden heeft gereden staat in het eindklassement en heeft prijs. De prijsuitreiking word aan elkaar gepraat door Laurens van de Klundert en Johan van der Made met medewerking van de geluidsinstallatie van Double D sounds.

Vanaf 16.00 uur zal er een programma worden samengesteld in het kader van het 25 jarig bestaan van de West Brabantse Veldrit Competitie tot aan de prijsuitreiking.

Als u naar huis gaat en terug komt voor de prijsuitreiking, kom dan op tijd,  de prijsuitreiking gaat verder ook als u er niet bent.

Het team van de West Brabantse Veldrit Competitie en Organisatie WBVC wenst u alvast heel veel succes en plezier voor deze finaledag.

Parkeren

MFC Kloosterhof kent 2 parkeerplaatsen, links en rechts van het gebouw, Campers mogen hier absoluut niet geparkeerd worden(de politie houd hier een controle op en deelt direct een boete uit). Voor campers is er op ±150 meter van Kloosterhof een camperparkeerplaats bij het voetbalveld. In de Raadhuisstraat naast de kerk is ook een ingang naar een parkeerplaats waar campers geparkeerd mogen worden, ook dit is op ±150 meter van Kloosterhof.

Kalender
Startkaart 2019

Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2019. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

Aanvragen