• Hoofddonateur van WBVC

  • Vrienden van WBVC

Informatie prijsuitreiking klassement 2021

De prijsuitreiking zal plaatsvinden in Hotel de Volksabdij, OLV ter Duinenlaan 199,  4641 RM, Ossendrecht. De organisatie heeft gezorgd voor 240 zitplaatsen.

De prijsuitreiking zal omstreeks 17.30 uur starten. Iedereen die op de laatste dag 9 wedstrijden heeft gereden staat in het eindklassement en heeft prijs. De prijsuitreiking word aan elkaar gepraat door bekende wielerspeakers van de WBVC, met medewerking van de geluidsinstallatie van Double D sounds met DJ Dave.

Vanaf 16.00 uur zal er een programma worden samengesteld tot aan de prijsuitreiking.

Als u naar huis gaat en terug komt voor de prijsuitreiking, kom dan op tijd,  de prijsuitreiking gaat verder ook als u er niet bent.

Het team van de West Brabantse Veldrit Competitie en Organisatie WBVC wenst u alvast heel veel succes en plezier voor deze finaledag.

Parkeren

Let op naar het parkoers en permanence is het een een-richtingsverkeer weg. De weg is dusdanig smal dat het ook niet mogelijk is om elkaar te passeren, volg de borden naar de permanence.

Kalender
Startkaart 2021

Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2021. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

Aanvragen