• Hoofddonateur van WBVC

  • Vrienden van WBVC

Informatie prijsuitreiking klassement 2019

De prijsuitreiking zal plaatsvinden in MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC Hoogerheide . De organisatie heeft gezorgd voor 260 zitplaatsen.

De prijsuitreiking zal omstreeks 17.30 uur starten. Iedereen die op de laatste dag 10 wedstrijden heeft gereden staat in het eindklassement en heeft prijs. De prijsuitreiking word aan elkaar gepraat door Laurens van de Klundert en Dylan Boomaars met medewerking van de geluidsinstallatie van Double D sounds.

Vanaf 16.00 uur zal er een programma worden samengesteld in het kader van het 25 jarig bestaan van de West Brabantse Veldrit Competitie tot aan de prijsuitreiking, met om 17.00 uur live muziek van een regionale artiest.

Als u naar huis gaat en terug komt voor de prijsuitreiking, kom dan op tijd,  de prijsuitreiking gaat verder ook als u er niet bent.

Het team van de West Brabantse Veldrit Competitie en Organisatie WBVC wenst u alvast heel veel succes en plezier voor deze finaledag.

Parkeren

MFC Kloosterhof kent 2 parkeerplaatsen, links en rechts van het gebouw, Campers mogen hier absoluut niet geparkeerd worden(de politie houd hier een controle op en deelt direct een boete uit). Voor campers is er op ±5000 meter van Kloosterhof een camperparkeerplaats bij het voetbalveld. In de Raadhuisstraat naast de kerk is ook een ingang naar een parkeerplaats waar campers geparkeerd mogen worden, dit is op ±300 meter van Kloosterhof.

Startkaart 2020

Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2020. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

Aanvragen