• Hoofddonateur van WBVC

  • Vrienden van WBVC

Aanvragen startkaart

Lees onderstaande eerst goed door voordat u verder gaat met het invullen van de startkaart. Bij twijfel mail eerst naar info@wbvc.nl. Het voorkomt een hoop problemen na de aanmelding. Let op u hoeft zich maar 1 keer aan te melden voor de hele competitie 2018!. Dus niet steeds opnieuw aanmelden om een volgende wedstrijd te rijden, dit doe je uitsluitend op de wedstrijddag zelf met het kaartje dat je bij de inschrijving hebt gekregen, dit jaar Rood of Ivoor.

Je kunt jezelf aanmelden via de website voor een startkaart voor het seizoen 2018. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie. Er zijn twee keuzes, een WBVC licentie of een dagkaart. Dit houdt in dat alle licentiehouders van een andere bond dan de WBVC, een WBVC licentie aan moeten vragen(€ 15,-) of een dagkaart kopen.

Renners die geen licentie van een bond hebben kunnen ook een WBVC licentie aanvragen, maar starten op een dagkaart is ook altijd mogelijk. De 5, 6 , 7 en 8 jarigen kunnen zich ook vooraf aanmelden, maar hoeven geen licentie of dagkaart aan te vragen. Om jezelf aan te melden klik je in het keuzemenu op “Dikke banden 5, 6, 7 en 8 jarigen”. Vul alle gegevens correct in zodat er op de wedstrijddag geen nieuwe startkaart gemaakt hoeft te worden. Hierdoor kan de organisatie op de dag van de wedstrijd iedereen sneller van dienst zijn.

Als u zich vóór donderdag van de eerst aankomende wedstrijd aanmeld, ligt alles op de wedstrijddag voor u klaar. Let op! meisjes mogen 1 jaar lager rijden dan hun werkelijke leeftijd. 29 september  is bepalend voor de hele competitie(zie algemene voorwaarden). Vergeet op de eerste wedstrijddag niet je identiteitbewijs mee te nemen om aan te tonen dat je in de goede leeftijdcategorie start.

Onder de 18 jaar is het verplicht dat ouders/voogd de startkaart ondertekenen op de eerste aanwezige wedstrijddag. Zonder deze handtekening zal er niet gestart kunnen worden. U krijgt altijd een bevestiging van inschrijving via de mail als u onder de knop verzenden de volgende tekst krijgt te zien “Uw bericht werd succesvol verzonden“. Voor u uw bericht verzend, lees eerst ons beleid van de Privacy wet.


De onderstaande velden zijn verplicht.


Kalender
Startkaart 2018

Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2018. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

Aanvragen