• Vrienden van WBVC

  • Hoofddonateur van stichting WBVC

Besluit opstarten competitie uitgesteld1 september 2020

De comite`s hebben samen met het bestuur van de WBVC besloten om nog een week extra nodig te hebben om een goed besluit te nemen. De gemeentes en veiligheidsregio zijn nog terughoudend om een vergunning te verstrekken. Op onze site zal de komende week ook een nieuw Coronaprotocol komen te staan met de voorwaarden van dit moment, dit betekend voor ons dat we iets soepeler kunnen werken dan het protocol wat nu op de site staat. Wij hopen dat woensdag 9 september de kalender te plaatsen.

Blijf onze site volgen, de voorwaarden kunnen zomaar aangepast worden. De algemene voorwaarden van onze competitie zullen ook aangepast worden naar de maatregelen die wij moeten treffen als de wedstrijden doorgaan, ook deze zullen in de loop van de week aangepast worden. Als we opstarten is de eerste wedstrijd op zondag 4 oktober in Rucphen.

U kunt uzelf gewoon aanmelden voor een startkaart, hiermee help je de organisatie enorm en voorkomt een drukte bij de inschrijftafel.

Kalender
Startkaart 2024

Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2024. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

Aanvragen