• Vrienden van WBVC

  • Hoofddonateur van stichting WBVC

Start competitie en Corona voorwaarden24 september 2021

Met nog 1 week te gaan hebben wij op onze website de definitieve corona voorwaarden staan die vanaf 25 september gelden voor de amateursport. Lees deze aandachtig door zodat je op de wedstrijddag niet voor verrassingen komt te staan. Houdt vooral rekening met het tijdslot wanneer je op welk tijdstip je startkaart en rugnummer af kunt halen, zo zorgen we samen om elkaar gezond te houden.

let op, bij meerdere gezinsleden die de wedstrijd rijden geldt de leeftijd van de jongste om in een keer alle startkaarten of rugnummers af te halen.

Elke week op vrijdag zullen de aanvullende regels van de vergunning verstrekker van de wedstrijd op zondag worden gepubliceerd op onze website en Facebook pagina. Houdt dus elke week in de gaten wat er aanvullend wordt gevraagd om de wedstrijd door te mogen laten gaan. Wij wensen iedereen alvast veel plezier de komende competitie.

Kalender
Startkaart 2024

Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2024. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

Aanvragen