• Vrienden van WBVC

  • Hoofddonateur van stichting WBVC

Aanpassing klassementen ivm Corona27 november 2021

In dit bijzondere jaar waar we naar alle waarschijnlijkheid de competitie af kunnen maken heeft het bestuur besloten om toch een paar aanpassingen te doen voor het klassement.

Omdat de besmettingen of quarantaine gevolgen hebben voor veel deelnemers gaan we het aantal wedstrijden wat meetelt voor de categorieën 5 t/m 14 jaar aanpassen, het exact aantal wedstrijden dat gereden moet worden zal komende week op de site en Facebook worden geplaatst.

Voor de Categorieën 15 t/m 50+ zal ook een aanpassing worden gedaan, ook dit zal komende week op onze site en Facebook worden geplaatst.

De bonuspunten voor de extra wedstrijden komen te vervallen om een eerlijk klassement te behouden.

De laatste wedstrijd zal ook een aantal aanpassingen kennen die ter zijnertijd worden gecommuniceerd via onze site en Facebook.

Wij hopen dat jullie allemaal de laatste wedstrijden de regels goed volgen en hanteren zodat we aan het eind terug kunnen kijken naar een geslaagd Covid-19 proof competitie waar we met zijn allen trots op mogen zijn.

Nog steeds geldt bij klachten blijf je thuis, en op de wedstrijden houdt je aan de regels van de WBVC en organisaties.

Kalender
Startkaart 2024

Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2024. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

Aanvragen