• Vrienden van WBVC

  • Hoofddonateur van stichting WBVC

Archief competitie 2009


9 januari 2010

We hebben het verouderde nieuws verplaatst naar het archief. Klik op ‘Lees meer’ om dit te bekijken.

 * Foto`s Rollermiddag Hoogerheide online.

Alle foto`s online. Met dank aan Heidi Diels.

 

* Verslag op Regio Actueel.

Voor verslag KLIK HIER.

 

* Cross Etten-Leur.

De organisatie van Etten-Leur heeft besloten dat de cross geen doorgang kan vinden. Etten-Leur wordt wel opgenomen in de kalender voor de competitie 2010.

 

* Verslag van de competitie in BNdeStem.

Voor verslag KLIK HIER.

 

* Update uitslagen Rollermiddag.

Bij de uitslagen zijn de te rijden afstanden toegevoegd.

 

* Certificaat Rollermiddag Hoogerheide.

Deelnemers van de rollermiddag in Hoogerheide kunnen het certificaat met de gereden tijden opvragen via het volgende E mailadres info@wbvc.nl . Vermeld de categorie en naam . U krijgt hem dan in een PDF document via de mail retour.

 

* Uitslagen Rollermiddag.

Alle uitslagen online. 

 

* Klassement uitreiking.

Zondag zal na afloop van de rollerwedstrijd de prijsuitreiking plaats vinden in Multifunctioneel Centrum Kloosterhof de locatie waar je ook moet inschrijven voor de rollermiddag. Iedereen die in het klassement voor komt heeft prijs. Het eindklassement is opgemaakt over 8 wedstrijden. Bij de rollermiddag is er deze middag een loterij, een loterij met lootjes van 0,50 cent met mooie prijzen die tijdens de rollermiddag worden getrokken, en een loterij van € 1,- per lot, deze worden getrokken tijdens de uitreiking van het eindklassement. Zo kunnen mensen die later komen ook nog loten kopen en kans maken om de fiets te winnen. Hiervoor vul je op elk lot je naam in, wie tijdens de loterij niet aanwezig is zal er een nieuw lot voor deze prijs worden getrokken. Hoofdprijs is een mountinebike en nog vele andere grote prijzen. De sporthal zal vanaf 10.00 uur open gaan voor publiek. Vanaf dit tijdstip kunnen de kinderen spelen op een aantal springkussens, voor de mensen die de nationale kampioenschappen willen bekijken komt er een grootscherm met een beamer. De prijsuitreiking zal tussen 17.30 uur en 18.00 uur beginnen wanneer iedereen van de organisatie klaar zal zijn met de werkzaamheden. Voor adres en routebeschrijving zie elders op de site. Bij de sporthal zijn natuurlijk ook drank, friet, snacks  en diversen andere lekkernijen verkrijgbaar. 

 

* Rollermiddag Hoogerheide.

De organisatie is erin geslaagd om een rollermiddag te houden. Deze zal plaatsvinden in de sporthal van het gemeentehuis (Kloosterhof) waar ook na afloop van de rollermiddag de prijsuitreiking plaatsvind van het veldritseizoen 2009. Het programma kan pas worden samengesteld aan de hand van het aantal deelnemers dat inschrijft. Om in te schrijven gebruikt u het kaartje van afgelopen cross seizoen 2009. Alle deelnemers krijgen een uitgprint diploma mee naar huis  met naam en gereden tijd erop.Het inschrijfgeld is hetzelfde als van de cross € 3,- inschrijf en € 2,- borg voor het nummer dat u bij inlevering weer terugkrijgt. Voor deelneemers die altijd op een dagkaart starten hoeven deze niet voor de rollermiddag te kopen, iedereen rijdt op eigen risico. Voor de belgen en hollanders die het nationale kampioenschap veldrijden wil volgen, gaat de organisatie proberen dit te realiseren, hierover later meer. Deze dag zijn er ook twee springkussens aanwezig.

programma rollermiddag.

Inschrijven:    van 11.00 uur tot 13.00 uur. voor alle categorieën van de WBVC competitie.

Start 6 jarigen      13.00 uur.

Start klassementuitreiking 2009   tussen 17.30 uur en 18.00 uur.

 

Blijf het laatste nieuws volgen, de pagina zal steeds meer info gaan geven hoe deze middag gaat verlopen. Wij hopen dat u allen vanwege het weer toch naar Hoogerheide komt om deze middag weer eens ouderwets te genieten van de wielerport. Probeer dit nieuws ook via MSN en Hyves te verspreiden.

 

* Beslissing van bestuur voor Hoogerheide.

De organisatie heeft besloten dat de cross van Hoogerheide wegens extreem koude weersvoorspellingen geen doorgang kan vinden. Ze zijn op zoek naar een alternatief op deze dag, waarbij gedacht wordt om er een rollermiddag van te maken, maar hierover later meer. Mocht er iemand zijn die een adres heeft om de rollerfietsen te huren 24″, 26″en 28″, mail het naar ons toe.  De klassementuitreiking gaat gewoon door tijdstip hiervoor ligt aan het in te vullen programma, maar ook hier later meer over. Blijf de site volgen, want deze zal regelmatig een update krijgen om u op de hoogte te houden. Het eindklassement is dus wat nu online staat na Tilburg. Hopende op uw aller begrip dat dit overmacht is van koning winter.

 

* Cross Hoogerheide 10 januari.

Later deze week alle info voor deze wedstrijd en klassement uitreiking.

 

* Cross van Hoogerheide door extreme weersomstandigheden afgelast

De organisatie heeft besloten dat de cross geen doorgang kan vinden, de toegangswegen vanaf huis naar de cross zijn te gevaarlijk. De cross zal op 10 januari 2010 opnieuw worden georganiseerd. Hopende op uw begrip voor dit besluit. Voor het eindklassement komt iedereen in aanmerking die nu in het klassement staan die 8 wedstrijden hebben gereden. Dit ter compensatie dat er onterecht mensen uit het klassement verdwijnen omdat deze op 10 januari niet kunnen rijden. Echter zullen de beste 9 resultaten mee tellen voor het klassement wie er negen of meer hebben gereden. Blijf in ieder geval het nieuws volgen op de site.

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2010. En graag zien wij u allen weer op zondag 10 januari.

 

* Nieuwe omleidingsweg Hoogerheide – Huijbergen open voor verkeer.

De nieuwe verbindingdweg is sinds vrijdag opengesteld voor verkeer. Het parkoers is via deze weg nog makkelijker bereikbaar dan voorheen. De nieuwe routebeschriiving staat inmiddels op de site. De weg naar de inschrijving blijft onverandert.

 

* Hoogerheide is er klaar voor.

Met man en macht is er vandaag gewerkt om het parkoers klaar te maken voor morgen. Vannacht wordt er nog sneeuw verwacht maar zal geen hindernis zijn om de wedstrijd af te gelasten. Morgenvroeg zal in alle vroegte het parkoers nogmaals geheel gecontroleerd worden en waar nodig de boel weer geschikt te maken voor de wedstrijd. Later meer. oa  nieuwe routebeschrijving.

 

* Kevin Pauwels in BNdeStem(oud deelnemer van de WBJB crossen).

Voor verslag KLIK HIER

 

* Klassement uitreiking.

Zondag zal na afloop van de wedstrijd de prijsuitreiking plaats vinden in Multifunctioneel Centum Kloosterhof de locatie waar je ook moet inschrijven voor de laatste wedstrijd. Iedereen die in het klassement voor komt heeft prijs. Bij de inschrijving zijn er deze dag twee loterijen, een loterij met lootjes van 0,50 cent met mooie prijzen die je direct mee kunt nemen, en een loterij van € 1,- per lot, deze worden getrokken tijdens de uitreiking van het eindklassement. Hiervoor vul je op elk lot je naam in, wie tijdens de loterij niet aanwezig is zal er een nieuw lot voor deze prijs worden getrokken. Hoofdprijs is een mountinebike en nog vele andere grote prijzen. De sporthal zal vanaf 14.00 uur open gaan voor publiek. Vanaf dit tijdstip kunnen de kinderen spelen op een aantal springkussens, voor de ouderen is er live muziek van duo Calypso. Voor de deelnemers is er gelegenheid om te douchen in de sporthal, de ingang voor de kleedkamers is buitenom (volg de bordjes). De prijsuitreiking zal tussen 17.00 uur en 17.30 uur beginnen wanneer iedereen van de organisatie klaar zal zijn met de werkzaamheden. Voor adres en routebeschrijving zie elders op de site.

 

* Algemeen klassement na Tilburg online.

De beste negen tellen mee, wie er tien of elf heeft gereden krijg er resp. 5 of 10 punten extra bij.

 

* Uitslagen Tilburg.

Alle uitslagen online onder voorbehoud van de aankomstrechter.

 

* Johan Museeuw bezoekt WBVC.

Johan Museeuw was zondag aanwezig tijdens de tiende wedsdtrijd in Ossendrecht van de WBVC competitie. Zijn zoon Stefano nam deel aan de wedstrijd bij de twaalf en dertien jarigen.

Rond de klok van half elf arriveerde er een touringcarbus bij de inschrijving. Er werd even verbaast gekeken, maar het bleek toch echt te gaan om deelnemers aan de WBVC cross. Met twaalf kinderen waren Voorzitter Dedeckere samen met Johan Museeuw en familieleden afgereist naar West Brabant om daar eens te kijken hoe het veldrijden wordt bedreven. De voorzitter sprak van een leuke velrdrit op een nogal vlak parkoers, “in de omgeving van Oostende rijden we in de duinen en hier op zandgrond” sprak de voorzitter na afloop van de wedstrijd. Hij was tevreden over de prestaties van zijn pupillen en maar wat trots op zijn visite kaartje met een gouden randje Johan Museeuw.

 

 

* Verslag van Ossendrecht 2 op Regio Actueel.

Regio Actueel was aanwezig en maakte een verslag en filmpje. Voor verslag en Filmpje       KLIK HIER 

 

* Foto`s op site Ossendrecht 2.

KLIK HIER 

 

* Uitslagen t/m Oosterhout.

Alle uitslagen vanaf Kruiningen t/m Oosterhout zijn opnieuw geplaatst i.v.m. aangepaste uitslagen van sommige wedstrijden. Ook het behaalde aantal punten staat erbij. Deze uitslagen zijn door de aankomstrechter als officieel aangenomen. Hier kan geen protest meer op worden ingediend. De klassementen die er tot nu toe op hebben gestaan zijn aan de hand van deze uitslagen geweest. Zodra de officiele uitslagen bekend zijn van de resterende wedstrijden komen deze ook met punten op de site te staan.

 

* Misverstand Klassement 2009.

Door een misverstand heeft afgelopen dagen een verkeerd bericht op de site gestaan. Iedereen die na Schijf 6 wedstrijden of meer heeft gereden komt in aanmerking voor het klassement. Na 10 wedsrtijden kunnen we pas spreken van een officieel klassement. Renners die nu nog in het klassement voorkomen worden als eerste opgeroepen voor de start, de rest sluit achteraan.

 

* Foto`s Schijf online.

Alle foto`s online. Met dank aan Heidi Diels.

 

 

zeer geslaagde wedstrijddag. Er kwamen maar liefst 207 renners en rensters aan de start. Hieruit blijkt dus dat de competitie steeds populairder wordt. In alle categorieën werd er hard gestreden voor de podiumplaatsen. Bij de hoogste categorie ging de overwinning naar Bart Maas voor Marco Minnaard en Bob Verkooijen.

 

* WBVC haalt weer de regionale pers

Zaterdag start onder leiding van Toon Havermans de 100e veldrit van de WBVC competitie. voor het verslag KLIK HIER

 

* FietsNed sponsor WBVC

REPARATIE EN ONDERHOUD AAN HUIS OF WAAR U MAAR WILT !

U hoeft daarvoor niet de deur uit. FietsNED komt namelijk aan huis, of waar u maar wilt. Dat kan bijvoorbeeld net zo goed ook zijn op uw werk, of op school of op nog een andere plaats.

FietsNED inschakelen voor reparatie of periodiek onderhoud is gewoon een kwestie van bellen en een afspraak maken. Klik op de link in de sponsorbalk voor meer informatie.

* Alle informatie op de site officieel.

Alle informatie op de site is vanaf nu officieel voor het seizoen 2009. Het bestuur wenst iedereen alvast een leuke competitie, waar in verschillende categorieën de strijd zal worden aangegaan om de eerste kampioenstrui van de WBVC in zijn bezit te krijgen.

* Flanders fietsen sponsor  WBVC kampioenstruien.

Naar aanleiding van een vraag van een ouder, om voor alle kampioenen in het eindklassement een wielershirt te geven, kunnen wij u mededelen dat voor deze truien een sponsor is gevonden.  Flanders fietsen uit belgie is bereid gevonden voor dit seizoen de truien te sponsoren.  Klik op de link links in het sponsorvak voor het leveringsprogramma van Flanders fietsen.

* Digitaal aanmelden Startkaart en licentieaanvraag mogelijk. 

U kunt vanaf nu een startkaart of een licentie aanvragen, dit kan door in de menubalk de juiste link aan te klikken. Iedereen die in het bezit is van een licentie klikt op “startkaart competitie 2009”, voor de renners en rensters die geen licentie hebben is er de mogelijkheid om een licentie aan te vragen. Als u alle wedstrijden rijdt levert dit een voordeel van € 14,- per renner op.

* Nieuwe wedstrijd erbij voor WBVC.

De populariteit van deze crossen wordt steeds groter, steeds meer organisaties willen meewerken aan deze competitie. Daarom heeft het bestuur ook besloten om dit jaar haar medewerking te geven aan de organisatie die op de wachtlijst stond Etten-Leur. Deze wedstrijd wordt op 17 januari 2010 georganiseerd door Wielercomite Ronde van de Leur. Deze wedstrijd telt niet mee voor de competitie 2009. Het parkoers is gelegen bij de jachthaven van Etten-Leur een prachtige locatie voor een veldrit. Voor een kijkje bij de jachthaven KLIK HIER.

 

* WBVC krijgt aandacht in BN/DeStem.

   Lees verder

Kalender
Startkaart 2024

Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2024. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

Aanvragen