• Vrienden van WBVC

  • Hoofddonateur van stichting WBVC

Breda en Roosendaal gaan door onder strenge maatregelen1 december 2021

zondag 5 december rijden we in Breda en zondag 12 december rijden we de laatste wedstrijd in Roosendaal, met dank voor de medewerking van WV Breda en de WielerExperience dat zij hun afgesloten parkoers ter beschikking stellen.

Het parkoers wordt aangepast zodat we niet hetzelfde rijden als afgelopen zondag.

Zowel in Breda als in Roosendaal geldt voor het gehele terrein de mondkapjes plicht, dus niet alleen bij de permanence, start of finish maar echt overal. Wij hopen op uw medewerking hiervoor om het laatste deel van de competitie af te kunnen maken.

Het bestuur heeft besloten dat iedereen die 7 wedstrijden heeft gereden in het eindklassement komt, iedereen die in het klassement eindigt heeft prijs.

Na Breda zal het eerste officiële klassement gepubliceerd worden, wie 6 of meer wedstrijden hebben gereden staan hierin, echter op de laatste wedstrijd starten we op het klassement van alle wedstrijden. Wie al meer dan 7 wedstrijden heeft gereden zullen de slechtste prestaties geschrapt worden.

Kalender
Startkaart 2024

Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2024. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

Aanvragen