• Vrienden van WBVC

  • Hoofddonateur van stichting WBVC

Klassement West-Brabantse Veldrit Competitie gesponsord door Happy Dog15 juli 2022

Happy Dog geeft dit seizoen als hoofdsponsor naam aan het klassement van de West-Brabantse Veldrit Competitie. Wie over negen wedstrijden het beste resultaat neerzet, mag zich tijdens de WielerExperience in Roosendaal winnaar noemen van het ‘Happy Dog Klassement’.

Happy Dog is geen onbekende in de wielersport. Als shirtsponsor van het Belgische vrouwenteam Bingoal casino – Chevalmeire en AG Insurance-NXTG is het merk voor natuurlijke hondenvoeding het hele jaar door al prominent in beeld in het professionele wielerpeloton. Ook is Happy Dog supplieer van Jumbo-Visma.

Arian Tak, importeur Happy Dog: “Gezondheid komt van binnenuit en maakt topprestaties mogelijk. Dat weten we bij Happy Dog als geen ander. Happy Dog is voer voor kampioenen, dat laten we zien door onze naam te verbinden aan het klassement van WBVC. Als wielerliefhebbers dragen we de wielersport een warm hart toe. Bij de West-Brabantse Veldrit Competitie weten ze jong en ouder te enthousiasmeren voor deze mooie tak van sport. We zijn er trots op dat Happy Dog dit mede mogelijk maakt.”

Kalender
Startkaart 2024

Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2024. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

Aanvragen