• Vrienden van WBVC

  • Hoofddonateur van stichting WBVC

Officiële Happy Dog Klassement en eindklassement uitreiking15 december 2022

Zondag zal in Breda het tweede officiële klassement worden opgehangen. Iedereen die 8 wedstrijden of meer heeft gereden komt nog in aanmerking voor het eindklassement.

Als je het zelf hebt bijgehouden weet je nog hoeveel je er nog moet rijden om aan 9 wedstrijden te komen. Wie er meer heeft gereden zullen de slechtste resultaten worden geschrapt.Iedereen die in het eindklassement staat krijgt een prijs, t/m 14 jaar zijn dat allemaal bekers, en vanaf 15-16 jaar geldprijzen en als extra de eerste drie een beker.

Om 17.30 uur begint de uitreiking van het eindklassement. Wij hopen dat iedereen aanwezig zal zijn die in het eindklassement is opgenomen. De prijs moet door de deelnemer zelf worden afgehaald op het podium.

Na twee jaar kunnen we eindelijk weer op de normale manier de prijsuitreiking doen. Er staat een goed verwarmde tent, verder is er drinken en eten genoeg voor iedereen, vanaf 16.00 uur staat de frietwagen klaar om u te voorzien van veel lekkers tegen betaling.

Kalender
Startkaart 2024

Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2024. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

Aanvragen