• Vrienden van WBVC

  • Hoofddonateur van stichting WBVC

Prijsuitreiking eindklassement in Etten-Leur Noord


10 december 2015

Helaas is zondag alweer de laatste cross van het seizoen 2015. Wij hopen dat u weer heeft kunnen genieten van de 12 mooie wedstrijden. Wedstrijden die ook voor het seizoen 2016 al rond zijn.

Zondag na de wedstrijd in Etten-Leur Noord zal in de Feesttent bij de Turfvaart de prijsuitreiking plaatsvinden van het eindklassement. Iedereen die hierin voorkomt heeft prijs, vanaf categorie 15+ zijn het geldprijzen en de eerste drie krijgen ook nog een beker. Prijzen dienen zelf afgehaald te worden, niet afgehaalde prijzen vervallen aan de organisatie.

Vanaf 14.00 uur zal er livemuziek zijn van country band Friendly. Later op de middag komt er nog een leuke verrassing voor de kinderen, dit mag je niet missen. Om omstreeks 17.30-17.45 uur zal de uitreiking van het klassement plaatsvinden met als microfonist Johan van der Made.

Hoofdsponsor Pack Solutions zal de kampioenstruien uitreiken. Ook als je niet in het klassement voorkomt ben je natuurlijk ook van harte welkom. De zaal is de gehele dag geopend.

Iedereen die aanwezig is in de tent zal een gratis lot krijgen, 1e prijs een bol.com kaart ter waarde van € 50,-, 2e prijs een bol.com kaart ter waarde van € 25,-. De trekking vindt plaats in de korte pauze na categorie 11-12 jarige.

Voor deelnemers is er een mogelijkheid om na de wedstrijd te douchen, deze vindt u naast de feesttent.

Parkeren bij Paviljoen Turfvaart uitsluitend op aanwijzing van de verkeersregelaars.

Namens het Team West Brabantse Veldrit Competitie wensen wij u veel plezier met de prijsuitreiking.

 

 

Kalender
Startkaart 2024

Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2024. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

Aanvragen