• Vrienden van WBVC

  • Hoofddonateur van stichting WBVC

Veldrit trainingen op de WielerExperience12 september 2023

In samenwerking met RSC De Zuidwesthoek zullen we vanaf september weer trainingen veldrijden gaan verzorgen. Dit ook ter voorbereiding op de WBVC-competitie. Om hieraan te kunnen deelnemen hoef je geen lid te zijn van een vereniging. Je kunt zelfs per training inschrijven/aanmelden!

Natuurlijk heb je meeste rendement van die trainingen als je ze regelmatig volgt, maar het past niet altijd in je agenda.

Vooralsnog vinden de trainingen plaats op dinsdagavond van 19.00 – 20.30 uur en worden verzorgd door Edgar van Meer (& Wesley Floren). We zullen dit jaar ook weer een uitdagend parcours uitzetten, dat waarschijnlijk nog groter zal zijn, dan vorig jaar!

Aanmelden voor de trainingen kan via de website van de WielerExperience, waar je gelijk kunt afrekenen. Dat is net zo makkelijk!

De prijzen proberen we bewust zo laag mogelijk te houden:

Bijdrage per training: € 3
10 – trainingen kaart: € 27,50
20 – trainingen kaart: € 50

Let op: indien je jezelf aanmeldt voor een training, maar je neemt toch géén deel, dan vindt in principe geen restitutie plaats!

Aanmelden kan hieronder:

https://wielerexperienceroosendaal.nl/veldrit-trainingen-op-de-wielerexperience/

Kalender
Startkaart 2024

Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2024. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

Aanvragen