• Vrienden van WBVC

  • Hoofddonateur van stichting WBVC

Wedstrijd Breda gaat door onder zeer strengere maatregelen26 november 2021

zondag 28 november gaat door onder strenge maatregelen, het bestuur van WV Breda neemt haar verantwoordelijkheid als de 1,5 meter niet wordt gehandhaafd zal de wedstrijd per direct worden beëindigd. Iedereen mag 1 begeleider meenemen en bij de poort samen melden om een polsbandje in ontvangst te nemen.

De permanence is ingericht op 1 richtingsverkeer, rechts van de zuil in het midden gaan we naar binnen en lopen in dezelfde richting verder naar buiten. Wij vragen een zeer dringend beroep aan iedereen om zich aan de maatregelen te houden, op deze manier kunnen we de competitie in zijn geheel afwerken.

Iedereen die een WBVC licentie startbewijs of een daglicentie startbewijs heeft voor dit seizoen is zondag start gerechtigd, ongeacht of je al een wedstrijd hebt gereden of dat je het bewijs nog af moet halen bij de permanence.

Voor wie dit niet heeft gedaan kan zondag helaas niet inschrijven voor de wedstrijd.

Voor de wedstrijd in Breda geldt dat van start tot de finish over de gehele lengte van dat gedeelte een mondmaskerplicht is, evenals voor de permanence.

Zondag zal er een kiosk open zijn voor koffie, thee, warme chocolademelk en frisdrank te koop zijn.

Kalender
Startkaart 2024

Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2024. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

Aanvragen