• Vrienden van WBVC

 • Hoofddonateur van stichting WBVC

Aanvragen startbewijs

Een startbewijs heb je nodig om deel te nemen aan een wedstrijd, als de inschrijving hiervoor is gesloten doe je dit op de wedstrijddag zelf bij de computer medewerkers, om daarna met je startbewijs in te schrijven voor de wedstrijd. Voor kosten zie algemene voorwaarden op onze site.

Let op u hoeft zich dus maar 1 keer aan te melden voor de hele competitie 2023!

Een startbewijs is geen voorinschrijving voor een bepaalde wedstrijd, dit doe je uitsluitend op de wedstrijddag zelf met het kaartje dat je bij de computer medewerkers hebt gekregen, dit jaar oranje(licentie) of licht grijs(Dagkaart).

Stuur bij twijfel over het aanvragen van de startbewijs een e-mail naar info@wbvc.nl. Dat kan problemen na de aanmelding voorkomen.

Voor alle deelnemers met of zonder licentie

Je kunt jezelf aanmelden via de website voor een startbewijs voor het seizoen 2023. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie. Er zijn twee keuzes, een WBVC licentie of een daglicentie. Dit houdt in dat alle licentiehouders van een andere bond dan de WBVC, een WBVC licentie aan moeten vragen(€ 20,-) of een daglicentie kopen(altijd contant afrekenen).

Renners die geen licentie van een bond hebben kunnen een WBVC licentie aanvragen of starten op een daglicentie. De 5, 6 , 7 en 8 jarigen kunnen zich vooraf aanmelden, maar hoeven geen licentie of daglicentie aan te vragen.

Vul alle gegevens correct in zodat er op de wedstrijddag geen nieuwe startbewijs gemaakt hoeft te worden. Hierdoor kan de organisatie op de dag van de wedstrijd iedereen sneller van dienst zijn.

Als u zich vóór donderdag van de eerst aankomende wedstrijd aanmeld, ligt alles op de wedstrijddag voor u klaar. Let op! meisjes mogen 1 jaar lager rijden dan hun werkelijke leeftijd.  1 oktober  is bepalend voor de hele competitie(zie algemene voorwaarden). Vergeet op de eerste wedstrijddag niet je identiteitsbewijs mee te nemen om aan te tonen dat je in de goede leeftijd categorie start.

Onder de 18 jaar?

Onder de 18 jaar is het verplicht dat ouders/voogd de startbewijs ondertekenen op de eerste aanwezige wedstrijddag. Zonder deze handtekening zal er niet gestart kunnen worden.


  De onderstaande velden zijn verplicht.


  Let op U krijgt altijd een bevestiging van inschrijving via de mail als u onder de knop verzenden de volgende tekst krijgt te zien “Uw bericht werd succesvol verzonden” is het bericht aangekomen. Voor u uw bericht verzend, lees eerst ons beleid van de Privacy wet.
  Kalender
  Startkaart 2023

  Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2023. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

  Aanvragen