• Vrienden van WBVC

  • Hoofddonateur van stichting WBVC

Roosendaal gaat door onder strengere maatregelen12 november 2021

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdagavond gaat de wedstrijd in Roosendaal door met strengere maatregelen.

Alleen deelnemers met een startkaart van dit seizoen of vooraf hebben ingeschreven voor het seizoen 2021 kunnen deelnemen aan de wedstrijd in Roosendaal, dus er worden geen nieuwe deelnemers ingeschreven voor een startkaart, de toegang tot het terrein zal ook ontzegd worden mocht u toch afreizen naar Roosendaal.

Zondag mag er 1 begeleider per sporter het terrein op alleen via de grote hoofdingang van het sportpark, sporter en begeleider melden zich tegelijkertijd, de andere ingangen zijn ook beveiligd om zo het terrein op te lopen. Daar krijgt u dan twee evenementenpolsbandjes met het kenmerk van de WBVC erop 1 voor de sporter en 1 voor de deelnemer en moet ter plaatse om de pols bevestigd worden.

Zonder polsbandje kan er geen rugnummer worden afgehaald. De inschrijving zal buiten gebeuren, evenals de koffie, thee en frisdrank.

Houdt 1,5 meter afstand en verspreid u zich zoveel mogelijk op het sportpark. Na de wedstrijd verlaten de sporter en begeleiders zo snel als mogelijk is het terrein, zodat het aantal personen door de dag heen zo laag mogelijk blijft.

Wij hopen op uw medewerking zodat de wedstrijd van zondag geen problemen op levert.

De nieuwe maatregelen kunt u vinden op onze site WBVC | Corona voorwaarden, lees deze helemaal opnieuw door, er zijn veel wijzigingen.

Voor de resterende wedstrijden zijn wij afhankelijk van de vergunning verstrekkers, houdt onze social media en website wekelijks in de gaten welke wedstrijd door kan gaan.

Kalender
Startkaart 2024

Vanaf nu is het mogelijk om u via de website aan te melden voor een startkaart voor het seizoen 2024. Dit geldt voor alle deelnemers met of zonder licentie.

Aanvragen